Kotor je u TOP 10 najboljih evropskih destinacija 2021!

Sa osvojenih 32 842 glasova, Kotor se našao na 8. mjestu na listi Top 10 najboljih evropskih destinacija za posjetiti u 2021. godini.

"Veoma smo ponosni što se naš grad nalazi rame uz rame sa destinacijama kao što su Rim, Pariz, Firenca, Beč, Braga, Gent, Kanarska ostrva i drugi. Za Kotor su glasali brojni turisti iz Kine, Francuske pa i Tahitija", saopšteno je iz Turističke organizacije ovog grada.

Ovo priznanje je od izuzetnog promotivnog značaja za Kotor. I pored svih okolnosti koje su paralisale turizam u poslednjih godinu dana, interesovanje turista za Kotor ne jenjava. "Očekujemo skori i postepeni oporavak turizma u ovoj godini i nadamo se da će Kotor ove sezone biti izbor za odmor brojnih turista koji žele biti okruženi prelijepim pejzažima, prirodom i bogatim kulturnim naslijeđem", navodi se u saopštenju.

Turistička organizacija Kotor

Postavke privatnosti

Pristupačnost web sajtaCTRL + U

Restartuj